Sunday, April 5, 2009

ILA, 11 TAHUN

Hai sume...firsly aku nak introduce about myself...aku ni baru 24 tahun n skrg keje kat sebuah firma kewangan di ibu negara sebagai eksekutif sumber manusia...nasib aku agak baik la walaupun keputusan pengajian aku di universiti x berapa cemelang mcm org lain tapi aku ttp dapat keje kat ctu...gaji aku xde la besar sangat cukup la nak tampung kehidupan bandar di KL ni..lagipun aku slalu wat part time jual burger malam kat tepi jalan dekat dengan umah flat yang aku duduk.

Ok la geng meleret panjang sangat plak nati korg bosan...sebenarnya aku nak cerita yang aku ni suka pada budak pompuan yang bawah umur ni coz aku mmg suka yang jenis badan kecik2 ni..pelik kan aku nie???? terus terang la aku gtau korang aku nie lain ckitt dengan orang lain coz aku suka pompuan yang kopek kecik bak kata orang yang jenis baru nak tumbuh tu lagi aku suka....tiap kali melancap mesti aku akan bayangkan budak2 mcm ni...lagi satu yang aku suka dorg ni bukan ape coz aku fikir senang ckit coz risiko budak tu mengandung rendah...if org dah besar silap hari bln mengandung kan naya....so if budak bleh la nak pancut dalam kan....lagi satu cipap budak ni kan org kata manis so mesti sedap bila jilat...perghhhhh sedap siot....

pengalaman aku main dengan budak nie bermula masa aku tgh jual burger dkt dgn umah aku..masa aku tgh lepak kat kedai aku tggu customer tbe2 datang sorg budak pompuan ni..aku ingt die nak bli burger rupe2nyer die nak jual barang...katanyer die ni dari umah ank2 yatim...aku x pecaya sangat sebenarnyer coz aku tahu kat bandar ni mcm2 jenis manusia ade..ntah2 budak ni anak sape ntah yang digunakan utk dptkan keuntungan...aku pun terus cakap kat die yg aku xnak beli barang yang die jual tp die merayu jgk minta aku kasihan kat die...aku dah agak mmg sah budak ni kena paksa jual brg nie coz beriye2 benar die...ye la if brg x untung mesti die kena marah sbb tu die merayu2 dengan aku...( Aku teka je la )

"boleh la bang, beli la...kesiankan la saya lagipun dah jauh jln nie"
"xpe la dik lagipun abg x minat la barang2 yang adik jual nie"
" Beli la bang....pleaseeeeeee"

bila aku dengan je budak merayu macam u batang aku terus je mula mengembang...ye la dah la mmg aku suka dengan budak kan...aku perhati muka budak tu..dlm hati aku kata bleh tahan jugak comel budak nie...tengok mulut die aku terus tebayang if batang aku duk dalam mulut die...aku mmg dah mula naik geram...tapi aku xnak gelojoh...aku nak wat slow2 biar umpan ditarik ckit2 baru suspen...hehe...bla aku dah habis fikir aku pun ckp kat budak tu xpe la aku ambik la barang yang die jual tapi satu je la coz aku x minat barang2 lain...x clap aku aku beli masa tu kalendar harga di dalam 10 ringgit..iktkan hati mmg mahal gler la tp xpe nak dpt yang lebih mahal biar la melabur ckit..kata aku dlm hati..

budak tu bla aku bayar je terus die senyum n ckap time kasih dengan aku...aku bla tengok budak tu senyum makin kembang la batang kote nie...aku pun tanya la nama dia sape n dia ckp nama dia Ila baru darjah 5...oh sekolah lagi rupanyerr....sebelum die blah dari ctu aku pesan pada budak tu aku nak tengok barang lain yang dia ada jual...dia ckp ada tapi x bawak tapi dia janji dengan aku if aku nak tengok dia akan bawakkan...aku punye la seronok mcm umpan dah nak masuk ni...aku mula main peranan...aku cakap kat die if die nak datang aku suh die datang n bawak barang tu ke rumah aku....

" tp mcm mana Ila nak pg umah abg? bkn Ila tahu pun umah abg.." ye x ye jgk kan...." Em if mcm tu apa kata Ila iku abg ke rumah dlu so pasni bla Ila dtg lagi bleh Ila terus ke sana...." Aku bagi cdgn..." Emm ok la asalkan pasni abg nak beli barang yang Ila jual Ila x ksh la"

Aku dah seronok bla tgk budak Ila nie mmg lurus betul...aku pun bawak la Ila pg umah aku...Umah aku kat tgkt 21 ingkat aas sekali...akupun duk sorg je kat umah tu coz bukan ape mmg ku x suka duk ramai2 nie...wat sepah umah je....sampai kat umah je aku pun tny Ila boleh igt x camna nak daang umah aku...die ckp boleh jerrrr....aku pun lega la n dlm hati mmg syok gler la....mulanyer pas je die tahu umah aku die pun terus nak balik...tp aku cakap kat die yang die xnak masuk dlu ke...saja je aku nak try test....tanpa aku duga die terus cakap "boleh jugak bang apa salahnyer lagipun sekarang baru kul 9 malam biasa ayah amik Ila dlm kul 2 pagi sebab ayah pg amik akak2 yang lain dulu, Ila pun dah penat ni bang..." dia cakap pada aku sambil die masuk ke dalam rumah....aku dalam hati gembira bukan kepalang lagi tambah plak kote aku nie bukan main lagi kembangnya....

masa dlm umah aku pun mula la siasat budak ni dengan lebih terperinci...baru la aku tahu yang budak nie jual brg2 u bapak tiri dia yang suruh....akak2 die pun kena jual sekali....em x ksh la aku yang penting budak nie dah ade dpn aku.....aku tgk muka Ila nie mcm penat je so aku pun ckp dengan die "Ila kalu nak hilangkan penat pegi la mandi dlu...pas mandi nati bleh la kita borak2 lagi yer...." Ila x jwb die senyum je pastu die just tanya dengan aku bilik air mana...akupun gtau je la pada die....tanpa ckp pape die pun terus belalu n masuk ke bilik air, lama jgk die dlm tu, tp aku x kisah pun sebb tujuan aku suh die g mandi tu pun supaya die bleh cuci cipap die mana la tahu aku dpt pluang mlm tu..Hehe....mklm la budak kan msti cipap berbau....lgpn sambil die g mandi bleh aku tgk blue kan....hehe....sambil aku tgk blue tu aku x perasan plak yang msa u si budak Ila nie kuar dari bilik air....sedar2 dak nie dah ada kat blkg aku pakaian yang die pakai td...tekeju beruk aku ms tu....takut jgk aku mana la tahu tembelang aku pecah plak nt...rasa takut aku mula reda bla budak ni senyum n ckp " emmm segar rasa dah dpt mandi".... die terus duduk kat ats kerusi dpn TV tp jauh la dari aku...ms tu video tu aku x ttp lg...kote aku ms tu mmg tgh tegang lg....

" abg tgk cite ape nie?"

"takde ape Ila sj je seronok2"

" Eiiiiii tak malu ke dorg tak pakai pape mcm tu bang?" tak geli ke bang pompuan tu wat mcm tu?" Ila tny aku bla die gk pompuan dlm video tu hisap kote laki tu...

aku tak jawab masa tu nafsu aku dah menggelegak dah..aku terus pg dekat die n pegang tgn die, aku cium pipi die n peluk sambil usap2 belakang badan die....die masa tu aku tgk mcm tekejut tp still senyum...dalam ht aku rasa ada can nak wat lebih lagi nie...masa tu aku terus dirikan die n peluk die sambil tgn sial aku nie usap2 punggung die...fuhhhhh seddap betul ramas bontot budak nie....Ila ms tu aku tgk dah mula kuyu mata...stim kot...aku tgk jam dah kul 1030 so lama lagi fikirku....aku baringkan die kat lantai n cium bibir die masa tu aku tgk die dah bernafas macam org dah gersang sgt...aku tny die " Ila nak wat x mcm yang Ila tgk tu" sambil aku kuarkan batang kote aku...batang aku xde la besar sangat diameter dlm 3 1/2 cm je...pnjg ada la dlm 61/2 inci..Ila x jwb masa tu cuma mulut die je yg tebuka..aku apa lagi terus masukkan kepala kote aku kat mulut die n sorong tarik....perghhhhhh sedap siot....Ila masa tu aku tgk dah mula pandai main lidah die kat kepala kote aku...

"uuuuuu...ahhhhhh....sedappppnyer Ila syg" aku mmg dah syok glerrrr....aku sorong tarik bg aku dlm mulut die lebih kurang 10 minit jgk...pastu aku dah mula naik tanduk....aku suh Ila buka baju die....dia x bantah terus buka...mgkn sebbb dah stim....

aku jilat seluruh tubuh Ila n aku buka seluar die...budak Ila ni x pakai suar dlm rupanyer....bla seluar ebuka aku tgk cipap dia yang x bebulu tu dengan penuh bernafsu...aku jilat balik seluruh tubuh dia dari leher ke bwah...akhirnya aku sampai kat kangkang die...

"emmm cantik cipap Ila.."puji aku...

"abg jilat ye sayangggg" Illa x jwb just mengangguk...aku pun apa lg aku buka kangkang dia n main2kan jari aku kat burit n biji kelentit die...

"urmmmm....urmmmm...ahhhhh.." Ila merengek bila biji kelentit die aku main..

aku dah hlg akal masa tu burit die yang masih dara tu aku jilat...cecair dari buritnyer kuar membuak2 aku jilat sampai habis...mmg sedap la air cipap budak nie....

"aaaaabang.....seeeedappppp bangggg..." Ila merengek...rengekan Ila wat aku betambah geram.....masa u aku dah x sabar nak benamkan kote aku kat cipat dia....aku pun bangun n kangkangkan dia...

"tahan ckit ye sayang abg nak masuk kote abg dalam cipap syg ni"

aku pun talakan btg kote aku kat cipap die....aku tekan ckit....masa tu Ila dah mula meraung...."sakitttttt banggggg" aku x peduli aku dengan sepenuh kekuatan terus tekan n masa tu aku dapat rasa kote aku dah menembusi lubang dara ILa....Aku terus sorong tarik..."ahhhhh..ahhhhh...ahhhhh" Ila masa tu dah mula kesedapan aku palak xyah ckp la mmg sedap gler dapa cipap budak kecik nie...mmmg sempit gler la...lama jugak aku henjut n bila aku rasa aku dah sampai kemuncak tersu aku lajukan henjutan n benamkamkan kote aku sedalam2nya sambil.....Critttt...critttt aku pancutkan air mani aku dlm lubang burit budak nie,,,,aku x ksh sbb aku tahu xkan mengandung punya....lama aku biar bg aku dikemut Ila bila dah puas memancut baru aku kuarkan batang aku...aku tgk bawah lantai umah dah basah dengan air Ila,darah n air mani aku....Ila aku tgk dah lembik aku kerjakan...akupun dukung die dlm bilik air n mandikan die masa aku mandikan die Ila ckp pada aku yang die rasa betul2 sedap malam nie n mintak nak wat lagi lain kali....sebelum balik Ila sekali lagi kulum kote aku sampai aku tepancut dalam mulut die.....mmg nikmat betulllll

tu la pengalaman aku dengan Ila...skrg nie pun aku masih behubung dengan die n bukan die saja coz sekarang aku dah ada 3 aweks boleh dikategorikan sebagai budak sbb sumenye umo dlm 10, 11 n 9 tahun.....ms aku tls nie pun baru je pas aku kongkek anak jiran aku yang darjah 4...seeedappppp glerrrr....

259 comments:

  1. huh.....sedap seh kote aq dah tegang dh ble bca cerita nie..... lain kali klu main ajk aq....

    ReplyDelete
  2. leh kenalkan kat aku tak???hehehehe...aku pun taste mcm ko....tp tempat payah cari la....

    ReplyDelete
  3. aku pn sama mcm ko jgk suka main cipap bdk tp susah nk dpt..klu lh join skali best gk..klu de vid post2 le...

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
    6. This comment has been removed by the author.

      Delete
    7. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. best tu beb.
    aku nk gak rasa
    kalo nk men jemput ah..
    leh beb?.

    ReplyDelete
  5. Best..tegang gila kote aku..lain kali ajak aku..pantat budak sedap siot..ketat gila..aku dah main dgn budak 11thn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  6. lain kali klu main ajak aku ye.. aku pun suka jga budak2 ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jomm..... huhu aku ada la bdk...tp umo 9 taun la nak rse gak, jom la? bg no fon kte plan baik punye, aku ske gangbang ramai2... nk x?

      Delete
  7. huhu aku ada la bdk...tp umo 9 taun la nak rse gak, jom la? bg no fon kte plan baik punye, aku ske gangbang ramai2...

    ReplyDelete
  8. boleh dapat ke budak kecik ni? kalau kat kl, mane nak carik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sng je kowt... Pndai2 la.. Pepek budak gilerr sdp nk mampos...

      Delete
  9. Tu la kalau kat kL mcm mane nk cri budak2? Susah kot sbb kat kL xde stock budak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. sedap kan... ketat n hangat n lembut jea... fuhhhh

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. ye mie... bezx kan... sedap sgt... jom msg mie? share pengalaman

      Delete
    5. This comment has been removed by the author.

      Delete
    6. This comment has been removed by the author.

      Delete
    7. This comment has been removed by the author.

      Delete
    8. This comment has been removed by the author.

      Delete
  10. main dengan kucing la kalau perangai mcm ni

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  12. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  13. Penangboy ni no gua 0125317346..kita plan sama sama...gua pon nak rasa jugak pantat budak...orng selalu ckp pantat budak manis

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  14. ak mahu pancut dalam jubur budak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  15. Wes, sms aku detail klu ada budak kecik, aku minat gak nih, adalah jugak dulu buat dengan budak, tapi x pancut dalam la, aku suruh budak tuh hisap sampai pancut..aku nak jolok kang takowt die menjerit, jadi bagi aku yg boleh jolok punyer.ni number 0173055243, no nih sms je boleh, phone rosak bro..boleh baca sms je..hehe..klu bleh ce email gambo budak2 tuh bogel n video gak klu ada kat sharkgroup92@gmail.com

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
  17. kalau ada vid ke gamba share la sikit mark.steven309@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Wahh.. Mcm Best Jerr , Nak Rasa Juak Lh..

    ReplyDelete
  19. weh ni emel aq..jembalangnegro@yahoo.com..ad gambar dn video post2 le..ni no aq 017-9446362..ajak ar aq da ngidam lame da

    ReplyDelete
  20. der minx gambo ngn vid la bro.... bru kasi ada feel...

    ReplyDelete
  21. Bro,kalo ader stok tu bagitau la.Aku xpernah main dgn budak ni.Nak gak rasa skali.Emel gua hairi_icewolf@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  22. brader... meyh la kongsi sama... 0135576507

    ReplyDelete
  23. bez wooooooooooo sedap... +++ nikmat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro kasi la sikit gambo.... org lain leh layan....

      Delete
    2. meh bg aku nombor budak bawah 12 boleh pakai

      Delete
  24. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. ini email gua wanted4ikl@gmail.com.... minx share vid...

      Delete
  25. aku pun nak ,email aku apa2 citer ke gambar ke pasal budak, dah mengidam lama dah ni, kalau video lagi best

    akmal_azri98@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  27. Replies
    1. kang , ramai2 .. mampos budak 2 .. haha

      Delete
  28. email to me too la bro...gadessa1501@gmail.com

    ReplyDelete
  29. email to me too la bro...gadessa1501@gmail.com

    ReplyDelete
  30. jom2 weyh meramaikan komuniti kte.... bez2 layan

    ReplyDelete
  31. Emel pic n video... Best nh.. syaihai88@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Email pic kt aku...lalunk3779@gmail.com

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. Weh...aq mw ga..cntct aq ye.pancung2.0126919775..lw ley area kl,klang.emel dark_castle93@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. fuhh bez.... sedap gillerr dpr korek cipap budak smlmmm .. bau stim siottt

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro send la pic n vid
      *cloud_syler@yahoo.com.my..kalau ade stok area kl pn sedap gak..kat perak lg ok..

      Delete
    2. Weh ada stock lain lagi x? email kat aku :

      sharkgroup92@gmail.com

      Delete
    3. rendaronda@gmail.com

      sharing is caring

      Delete
  37. Share aku gak.. klu leh bg lanyg area kl or klang.. email kat aku.. blk1847@gmail.com

    ReplyDelete
  38. privatestuff94@gmail.com share video please

    ReplyDelete
  39. Bro, ada video ke gambar kongsi la, please
    Emel gua, bantalrazak@gmail.com

    ReplyDelete
  40. share n post la pix n video dak2 malaysia..

    ReplyDelete
  41. bro send kt gua gak bleyh x...please... xeno_morphical@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. tolong share2 apa2 dapat..sharing is caring..haha..tq guys..xprnh tgok lgi dak2 ni kena balun, half naked, tetek kecik lagi..uhh

    ReplyDelete
  43. sama la ngan kita..klo blh..bdk tempatan

    ReplyDelete
  44. weh..ada x stok?..area kl???...pancung la.klang pown bule.kl budak skola mngh dlm form 1 mantap ga..012-6919775..dark_castle93@yahoo.com..tringin nk benam btg ni dlm ppek depa

    ReplyDelete
  45. payung besar la bro..share ramai2..baru seronok

    ReplyDelete
  46. tq tu lalunk stalker..tq beb..gua dah lancap brapa round dah..haha!

    ReplyDelete
  47. advertising007@gmail.com attach video budak2 kat aku..klo ade video n numb tpon budak2 local..lg syok

    ReplyDelete
  48. bro,share la video n pic....cam best je ni..90kankuro@gmail.com

    ReplyDelete
  49. share la video kt gua..gua pn nk layan gak..share2 la ngn kwn2 beb....

    kroll_azroy@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. email aku m.z.b.a.r.8.3@gmail.com

    ReplyDelete
  51. baru aku tahu ramai yg minat main dgn budak hehehe, aku dulu pernah main dgn budak darjah 4 tapi stakat jilat & gesel btg aku kt pantat dia sampai pancut je, bukan x nak main tp tiap kali aku cuba nk cucuk pantat bdk tu mst dia menjerit sakit sampai hilang stim aku, nk kata btg aku besar, aku rasa standard je hahaha tp serious la, pantat bdk mmg sedap gila, aku takat jilat pn sedap , yg dpt main tu lg la sedap, aku syok gila jilat pantat yg licin xde bulu tu hehehe, tempat baru aku sekarang pyh nk jmp bdk yg boleh main, lau ada sape2 yg ada tu kira share la, lau bdk form 1 or 2 lg ok hahaha, lau ada gambar, video or no. fon tu leh la share kt aku hizzame@yahoo.com , boleh buat modal melancap hahaha

    ReplyDelete
  52. wow, bestnye seks dengan budak.. please admin, boleh tolong emailkan gambar & video kalau ada.. dah sangap sgt ni..tqvm
    zaiddiaz89@yahoo.com

    ReplyDelete
  53. email pd wa gak gmbar atau budak sekolah yg leh bt stok...nk gak rase penangan budak sekolah ni.moaqhbar@gmail.com

    ReplyDelete
  54. kongsi la ngan aku bro..aku x pernah langsung pgg bdk2.. email aku m.z.b.a.r.8.3@gmail.com

    ReplyDelete
  55. pergh... best n sedap siott dpt jilat burit budak... rugi spe xtry.... nyum2x

    ReplyDelete
    Replies
    1. burit bdk yg licin tu, mmg best,teringt dulu2 hahaha

      Delete
  56. share ngan aku jugak penangboy ...ni emel gua ayamtogel23@gmail.com ......tolong orang susah broooo

    ReplyDelete
  57. Perghh..menarik la pengalaman korg sume..nasib baik aq jumpa tmpt mcm ni..aku memg suka bab2 budak ni..tpi tak bnyk bnda sgt..sape2 klo ada video ke gmbr kongsi la dgn aq..tenkiu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni emel aq, Codsupla@gmail.com

      Aq teringin giler nk tgk gmbar seks budak, klau ada video lg best..member2 sume kongsi2 la dgn aq,

      Delete
  58. Sher dgan ku ga.cassidy548@gmail.com... thank u

    ReplyDelete
  59. Penangboy kau mcm babi ape kau rase lau aku konkek adik kau lau kau happy blh aku kongsi ngn owg wt kenduri adik kau...aku mintak2lh kau dilaknat Oleh allah smg cpt mampos...

    ReplyDelete
  60. Bro share skali pic n video..kalo ada gangbang jemput2 la ye..izzat909@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Jual Obat Pembesar Penis - Obat Pembesar Penis Pria - Obat Vimax Capsul Pembesar Penis Lelaki Dewasa.

    PEMESANAN:

    CALL - SMS CENTER :
    XL ( Indo ) : +6287746049445.


    Harga Peket Obat Pembesar Penis Vimax Pil capsul Isi 30Kapsul.

    1BOTOL : Rp. 500.000-
    2Botol : Rp. 950.000-
    3Botol : Rp. 1.300.000-
    4Botol : Rp. 1.600.000-
    5Botol : Rp. 1.800.000-

    Harga Paket Obat Pembesar Penis Vimax Isi 60Kapsul.

    1BOTOL : Rp. 800.000-
    2Botol : Rp. 1.500.000-
    3Botol : Rp. 2.200.000-
    4Botol : Rp. 2.900.000-
    5Botol : Rp. 3.500.000-

    Info lengkap Klik : http://www.vimaxpilcapsul.com/

    ReplyDelete
  62. weyh spe2 ade id wechat bg ar , leyh shre2 cter... perrhhhhhh. meramai kn komuniti

    ReplyDelete
  63. weyh spe ade wechat cepat2 bg id.. ^^;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penanboy....aku nk try sgat2...blh bg aku try x...aku dok area penang gak...ni wechat id aku...imimrat....

      Delete
    2. Pehhh rugi bro gua tak perasan ni. Ada lagi tak ni contact contact? nak gak merasa. huhu.

      Delete
    3. Add aku... fara... Violet_mask

      Delete
  64. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  65. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  66. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  67. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  68. oke2 jom wechat , sharing is caring... tips n trik ,,,
    weyh mne2 ade wechat bg la wa add,.... peace yoooo

    ReplyDelete
  69. aku mmg minat nonok budak.. share leh tak.. razman.mansur@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Boeh share gambar tak? Aku janji untuk koleksi peribadi je.

    ReplyDelete
  71. aku pernah lyn budak form 3 tetek besar mcm umo 27 taun bro..burit still fresh..mmg terbaik..aku pancut luar jer kang da bunting susah lak aku..kasi share la pic/vid bole wat modal

    ReplyDelete
  72. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  73. Aku nk try ngn budak jgk..ada x adik2 girl only yg brumur 17 thn kebwh yg tgh gersang...ni id wechat abg...imimrat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik- adik pomp yg 15 thn ke bwh...add la wechat abg...kita deal jmpa pstu sma2 rsa nikmatnya...nk id wechat abg...imimrat

      Delete
  74. Jom2 add wechat meramaikn komuniti

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro kasi kongsi citer sikit..dpt rase yg lg ketat mmg mantap

      Delete
  75. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  76. Bagi budak kedah... ID Wechat abg.. : ikhmal714
    Add ya. . .

    ReplyDelete
  77. admin, buat la forum.. wa ade simpan koleksi gmbr2 n video blue awek2 cilik ni, bleh share n tukar2 klu nk..video wa rakam sndiri pn ade.. wa pnye taste awek2 umur 11-14thn..wa ade stock main tp utk wa sorg je la. ade sesape minat nk trade n tukar2 gmbar n video?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weyh aper wechat id ko weyh. Shre ngn aq jgk bro....

      Delete
    2. kamo doyan ngesek anak kecil bro? tukar sama gue seechin1986@gmail.com

      Delete
  78. wa xde wechat la bro. lu pn ade simpan koleksi gmbar n video gak ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weyh kamal, aper email lu broo????

      Delete
    2. nk gak bro..share kt emel relaksbro08@gmail.com

      Delete
    3. wei aku nak jugak..
      muhammadzikiri@gmail.com

      Delete
  79. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  80. saper nak no pempuan, nah nih dia: nama Azura, Dia nih layan gak, kalau korang pandai guna ayat seks kat dia, dia akan layan, oh ye, dia x suka sms, dia layan kol je. Enjoy. "Sharing is Caring"

    01129402528 / 01119928195

    ReplyDelete
  81. Member member semua, sape2 yang ada video ke gambar ke, kongsila dengan aku..memang aku respekla dengan korang semua, macam ni komuniti baru kuat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku terfikir, semua orang ada video atau gambar masing2, macam aku jugak..cuma fail aku besar2 la..kena edit baru ok..ada tak sape2 rase yang kan elok kita buat satu laman web khas untuk Pencinta Budak macam kita

      Delete
  82. Replies
    1. bro best sgt cerita ni...kirim2 lah video atau gambar bro....stim aku baca hehehhe...

      add wee chat bro Lengkuas Puteh

      Delete
  83. odourless66@gmail.com
    Ni email gua bro

    ReplyDelete
  84. share2 la bro~
    multiplayergamedota@yahoo.com
    multiplayergamedota@gmail.com

    wechat id : multiplayergamedota a.k.a عزت فرحان

    ReplyDelete
  85. cm best ja,mta share pic or vid
    ikanlaga895@gmail.com

    ReplyDelete
  86. Bro share sma aku gak.. nie id wechat aku Fiq_Cuah

    ReplyDelete
  87. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  88. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  89. hai macam mana nak bawa perempuan main seks? i ada satu kenalan pompuan..anak satu,, tapi suaminya entah hilang kemana.. so i kira nak ajak dia main, tapi rasa takut pula huhui

    ReplyDelete
  90. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  91. 4G vids + pics
    boleh PM kat fb olivia sweet
    untuk dijual saja,.siapa yg dah dapat komen bagi tahu hasil dia macam mana...terbaik

    ReplyDelete
  92. seechin1986@gmail.com tukar suka sama suka photonya... lo kirim video gue kirim video juga

    ReplyDelete
  93. Wah, macam best je. Aku pun dah lama nak try. Share lah sikit pics n vids. Ni email aku - danywanny11@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Add wechat aku... fara... Violet_mask

    ReplyDelete